Word nu lid van de tofste wandelclub van Vlaanderen

Betreft lidmaatschap Land van Rhode
Contacteer ons vrijblijvend


___________________________________________________________________
Het lidgeld voor 1 jaar bij wandelclub WSV LAND VAN RHODE bedraagt voor het hoofdgezinslid (=hij/zij die het clubblad ontvangt) 15.00 €uro, de bijkomende gezinsleden betalen 12.00 €uro.


Daarvoor verkrijg je volgende voordelen :

Een tweemaandelijks tijdschrift : De Rhodelaar,
50 pagina's aan weetjes over de club, uitslagen en verslagen van wandeltochten, randreportages, wandelkalender, produktinformatie, humor, aangepaste artikels over fauna en flora, info over andere wandelorganisaties enz. enz.

U geniet van een korting van minstens 0,40 €uro op alle Wandelsport Vlaanderen-wandelingen wanneer U uw clubkaart bij de inschrijving voorlegt.

U heeft de mogelijkheid tot deelname aan spotgoedkope busreizen naar wandelorganisaties, of U kan mee op één van onze GR-tochten. U heeft eveneens toegang tot deelname aan betaalbare buitenlandse wandelvakanties.

Er is een ruim aanbod van club-sportkledij aan fabrieksprijs.

Er zijn gratis waardebons a rato van de gedane wandeltochten.

Een prachtig clubfeest en geschenken a rato van de gedane wandelingen.

Als lid van de wandelclub Land van Rhode vzw loopt uw persoonlijke ongevallenverzekering op alle georganiseerde wandeltochten en door uw club erkende activiteiten.

Als lid van de wandelclub Land van Rhode vzw geniet U bijzondere kortingen bij het aanschaffen van uw “WALKING IN BELGIUM”, u betaalt enkel de inkoopprijs van 6.50 €uro (winkelprijs = 16 €uro !)

 

Als lid van de wandelclub Land van Rhode ontvangt U 5 maal per jaar "Walking Magazine" helemaal gratis.

U bent volkomen vrij in de keuze van uw wandeltochten en U geniet van de kameraadschap binnen de grootste recreatieve sportvereniging van Oosterzele.

Uw lidmaatschap loopt samen met het kalenderjaar. Nieuwe leden die aansluiten vanaf de maand oktober, genieten van gratis lidmaatschap tot 31 december.


Iedereen is van harte welkom bij
Wandelclub Land van Rhode !